KeyWatcher_6mod
KW-LOGO_2

SUSTAV ZA UPRAVLJANJE KLJUČEVIMA

  • Potpuni nadzor i upravljanje ključevima
  • Jednostavno pronalaženje odgovarajućeg ključa
  • Vraćanje ključa u bilo koji slobodan utor
  • Čvrsto čelično kućište
  • Mogućnost ugradnje raznih čitača za identifikaciju
  • Mogućnost spremanja do 2000 ključeva
KeyWatcher je sofisticirani elektronski ormarić za pohranjivanje ključeva i potpunu kontrolu njihovog korištenja. Prvenstveno je namijenjen za sprječavanje gubitaka, krađa i neovlaštenog korištenja ključeva od prostorija, vozila, sefova, pretinaca itd.

Nadzorom ključeva, moguće je u potpunosti kontrolirati i pristup povjerljivim dokumentima (ugovorima, izvještajima, šiframa, kodovima i sl.), žigovima i svim drugim važnim stvarima. KeyWatcher je stoga neophodan u svim financijskim institucijama, laboratorijima, institutima, tvrtkama, casinima, auto kućama, državnim institucijama, poslovnim zgradama i sl.

ELEKTRONSKI PRIVJESAK

Za korištenje KeyWatcher-a, prvo je potrebno jedan ili više ključeva prikačiti na patentirani elektronski privjesak, koji se zatim umetne u predviđeni otvor na ploči unutar ormarića. Čvrsto plastično kućište elektronskog privjeska sadrži tzv. Dallas čip, koji stvara vezu između privjeska i ormarića, omogućujući KeyWatcher uređaju nadzor nad svim važnim ključevima.

ORMARIĆI ZA KLJUČEVE

Sigurnosni ormarići u koje se spremaju ključevi, u potpunosti su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Isporučuju se s čeličnim vratima ili bez vrata (kao na slici), a kao opcija se nude i prozirna vrata s polikarbonatnim staklom. Na glavni ormarić je moguće spajati dodatne ormariće pa je broj ključeva koji je moguće pohraniti ovim sustavom praktično neograničen. U slučaju nestanka napajanja, KeyWatcher će raditi i do 48 sati, koristeći vlastitu ugrađenu akumulatorsku bateriju.

PRISTUP / UZIMANJE I VRAĆANJE KLJUČA

Vrata ormarića, kao i ključevi unutar ormarića su blokirani, sve dok se ne unese ispravan ID-PIN kod i broj ili ime traženog ključa. KeyWatcher će automatski deblokirati vrata, a zatim i traženi ključ te osvijetliti njegov položaj, radi lakšeg pronalaženja. Ime osobe koja je uzela ključ kao i datum i vrijeme uzimanja ključa, KeyWatcher će automatski spremiti u vlastitu memoriju. Prilikom vraćanja ključa, dovoljno je unijeti vlastiti ID-PIN kod, otvoriti vrata i umetnuti ključ u bilo koji slobodan otvor. Uređaj će prepoznati o kojem se ključu radi te registrirati njegovo vraćanje. Registriran će biti i svaki nestanak napajanja, otvorena vrata, ne vraćanje ključa na vrijeme itd., a osim toga, oglasiti će se i zvučni signal na samom KeyWatcher ormariću. Osim pristupa putem tipkovnice (ID-PIN koda), u ponudi su kao opcija i čitači: magnetskih kartica beskontaktnih (proximity) kartica, bar koda, otiska prsta, geometrije dlana.

IZVJEŠĆA

KeyWatcher ormarić automatski evidentira svakog korisnika koji pristupi uređaju, svako uzimanje i vraćanje pojedinog ključa, aktivirane alarme te datum i vrijeme svakog pojedinog događaja. Pomoću tipkovnice i LCD zaslona uređaja, moguće je programirati i generirati detaljna izvješća te ih ispisivati na pisaču. Na taj način je omogućeno praćenje korištenja ključeva po datumu i vremenu ili korisniku (ID-PIN kodu).

KEY-PRO™ SOFTWARE

KeyWatcher ormarić funkcionira kao samostalan uređaj, a moguće je programirati ga i nadzirati s bilo kojeg PC-a, s instaliranim Key-Pro™ software-om. Povezivanje s PC-em vrši se preko serijskog porta, a u ponudi je i opcija za spajanje uređaja na lokalnu mrežu (LAN), čime se dobiva mogućnost programiranja i kontroliranja jednog ili više KeyWatcher ormarića s jednog PC-a. Key-Pro™ software, koji se isporučuje u kompletu uređaja, olakšava programiranje, unošenje novih i mijenjanje postojećih postavki, kreiranje izvješća te povećava mogućnosti KeyWatcher ormarića. Korištenjem Key-Pro™ software-a izuzetno je jednostavno dodavati korisnike te ograničenja za svakog od njih tj. tko će imati pristup kojem ključu, u koje vrijeme i koliko dugo ga može imati.

Niste pronašli prozvod koji tražite ?

Pošaljite nam upit na e-mail: remex@remex.org ili posjetite web stranice sestrinske tvrtke Protekta d.o.o.